تخت بیمارستانی
تخت بیمارستانی تختی است که جهت رفاه حال بیماران طراحی و ساخته می گردد. اگرچه نام آن بیمارستانی است اما امروزه بسیاری آنرا برای استفاده بیماران و عزیزان خود در منازل استفاده می کنند. استفاده از تخت بیمارستانی علاوه بر ایجاد امکاناتی برای راحت تر طی شدن دوران نقاهت، مراقبت از بیمار را برای پرستاران و همراهان راحت تر خواهد کرد. با تغییر موقعیت بیمار، امکان تغذیه و جابجایی وی به راحتی فراهم خواهد شد و در صورت استفاده از تخت بیمارستانی لگن دار مشکلات مربوط به دفع بیمار هم کمتر خواهد شد. برخی از بیماران به علت کمبود فضا و یا خاص بودن بیماریشان نیاز به تخت بیمارستانی سفارشی دارند که صنایع پزشکی نجفی می تواند برای چنین افرادی نیز انتخاب مناسبی باشد.
تکامل و پیشرفت تخت بیمارستانی| تاریخچه تخت بیمارستانی
اگر بخواهیم تاریخچه تخت بیمارستانی را توضیح دهیم می بایست به اولین استفاده از آن اشاره کنیم. اولین باری که از تخت با ریل جانبی استفاده شد، بین سالهای 1815 تا 1825 در بریتانیا بود. این تخت ها به عنوان تخت های حمل بیمار مورد استفاده قرار گرفته و تنها شامل دو میله آهنی موازی بوده که توسط یک پارچه زخیم برزنتی که به عنوان جایگاه حمل بیمار تعبیه گردیده بوده به یکدیگر متصل گردیده بودند. اما چندی بعد در سال 1909 تخت بیمارستانی شکن دار توسط فردی به نام ویلیس دو گچ اختراع گردید. این تخت ها دارای حالات متفاوت بوده و به سرعت از محبوبیت زیادی برخوردار گردیدند. امروزه انواع مختلفی از تخت های بیمارستان وجود دارد که نسبت به وضعیت جسمانی بیمار انتخاب گردیده و استفاده می شوند.
ویژگی های تخت بیمار
- تخت های بیمارستانی باید دارای ریل ها و حفاظ های کنار تخت با قابلیت باز و بسته شدن باشند تا بتوانند از بیماران محافظت نماید.
- ارتفاع آن ها باید قابل تنظیم باشد.
- تخت های بیمارستانی در مقایسه با سایر تخت های معمولی از ابعاد بزرگتری برخوردار بوده که این امر می تواند در ایجاد حس رضایت بیمار تاثیر زیادی داشته باشد.
- علاوه بر آن تخت های بیمارستانی دارای قابلیت نصب سایر تجهیزات مورد نیاز می باشند.
- جنس بدنه تخت های بیمارستانی به گونه ای است که قابل شستشو و ضد عفونی نیز می باشند تا از انباشته شدن میکروب ها و انتقال بیماری از یک بیمار به بیمار دیگر جلوگیری نمایند.
- در زیر پایه های این تخت ها چرخ هایی نصب گردیده که موجب جا به جایی آسان در سطوح مختلف می گردند.
انواع تخت بیمارستانی
تخت بیمارستانی مکانیکی
تخت بیمارستانی مکانیکی از ساده ترین نوع تخت های بیمارستانی هستند. برای تنظیم ارتفاع و سر و پای تخت می بایست به صورت دستی و بوسیله اهرم عمل کرد.
تخت بیمارستانی الکترونیکی (فول)| تخت برقی
در این تخت ها تنظیم ارتفاع کلی تخت به همراه تنظیمات سر و پای تخت به صورت اتوماتیک انجام می گیرد.
انواع تخت بیمارستانی برقی
تخت های بیمارستانی برقی بر این اساس که زاویه تخت از چند قسمت تغییر می کند یا اصطلاحا شکسته می شود به سه نوع تقسیم می شوند. حالتهای ایجاد شده برای بیمار و راحتی بیمار با افزایش تعداد شکن ها افزایش می یابند.
تخت بیمارستانی تک شکن
در این تخت ها فقط زاویه سر تغییر می کند.
تخت بیمارستانی دو شکن
در این تخت ها قسمت سر و پای تخت تغییر زاویه می دهند.
تخت بیمارستانی سه شکن
بهترین نوع تخت های بیمارستانی هستند و علاوه بر سر و پای تخت یک قسمت متحرک دیگر در مابین این دو قرار دارد.
مشخصه های مهم تخت بیمارستانی
از جمله مشخصه های مهم تخت بیمارستانی، امنیت تخت بیمارستانی، تعداد شکن مورد نیاز در تخت بیمارستانی شکن دار جهت راحتی استفاده بیماران، استقامت تخت بیمار برای تحمل وزنهای مختلف و همین طور کارایی تخت بیمارستانی برقی می باشد که در تجهیزات پزشکی نجفی این موارد به طور کامل در نظر گرفته می شود.
يک تخت بيمارستانی مرغوب دارای مشخصات زير است:
سطح بستری آن در هر سه صورت يک، دو و يا سه شکن از جنس ABS با قابليت شستشو و ضد عفونی می باشد. قسمت بالای تخت یا سرتختی تخت بیمار دارای تنوع رنگ، قابليت نصب انواع بدسايد، پوشش رنگ الکترواستاتيک، مجهز به ضربه گير و پايه سرم، مجهز به دستگيره هايی در بالا و پايين، امکان نصب مانکي بار و وسايل ارتوپدی می باشد.
قابلیت های تخت بیمارستانی
تخت های بیمارستانی دارای قابلیت هایی چون تغییر موقعیت بالا تنه و پایین تنه که در تخت برقی به صورت الکتریکی جابجا می شود، یا وجود ریل های جانبی که می تواند به صورت مکانیکی یا اتوماتیک جابجا شوند و همچنین چرخ های قفل شونده و سایر تجهیزات متداول می باشد.
خرید تخت بیمارستانی / تخت بیمار
امروزه استفاده از تخت بیمارستانی در منزل نیز مرسوم و مطلوب می باشد تا عزیزان ما در منزل نیز در راحتی کامل باشند در نظر گرفتن چند نکته در انتخاب تخت های بیمارستانی حائز اهمیت می باشد تا بهترین تخت بیمارستانی برای منزل را تهیه کنید.
- اگر بیمار شما فردی سالخورده می باشد که مدت زمان زیادی را در طول روز بر روی تخت سپری خواهد کرد حتما به شما توصیه می کنیم که از مدل های الکترونیکی سه شکن استفاده نمایید. تخت های سه شکن تمامی حالت های نشستن، دراز کش و نیمه درازکش را برای بیمار فراهم می آورد. برخی از انواع تخت مریض قابلیت استفاده از لگن برای راحتی دفع بیمار را دارند. تخت بیمارستانی لگن خور نیز برای عزیزانی که عدم امکان حرکت دارند قابل استفاده می باشد.
- حتما دقت فرمایید که باز و بسته کردن ریلهای محافظ جانبی راحت و آسان باشد.
- بالا و پایین تخت بیش از اندازه بلند نباشند تا بیمار به راحتی قادر به مشاهده محیط اطراف خود باشد.
- مدت زمانی که بیمار شما قرار است از تخت استفاده کند مهم است. در واقع به شما توصیه می کنیم در صورتی که بیمار مدت زمان طولانی از تخت استفاده خواهد کرد حتما بهترین مدل را در نظر بگیرید.
تخت بیمارستانی نجفی
انواع تخت بیمارستانی، ترالی و برانکارد های تولیدی شرکت تجهیزات پزشکی نجفی ایده آل برای تمامی مراکز درمانی ، بیمارستانها و استفاده شخصی در منازل می باشند. انواع تخت بيمارستانی الکترونیکی تک شکن، دو شکن و سه شکن از نوع عادی و ABS با حفاظ های متصل و پوشش های رنگی استاتیک و پودری ، تختهای سه شکن فول کنترل با قابلیت تنظیم ارتفاع از نوع ABS ، تخت سه شکن ICU و CCU فول کنترل دارای سیستم ذحیره انرژی ، تخت CPR سه شکن با قابلیت تنظیم ارتفاع و قابلیت شست و شو ، تخت معاینه ، تخت زایمان الکترونیکی با قابلیت شست و شو و ضد عفونی ،تخت ژینکولوژی ، ترالی شوک ، ترالی EKG و ترالی غذا و برانکارد از جمله تولیدات این شرکت با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت می باشند.
بدین ترتیب برای تامین و خرید تخت بیمارستانی و استفاده از تخت بیمارستانی در منزل، با مشکل کمتری مواجه خواهید بود و با بهره گیری از خدمات مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع تخت بیمارستانی و آشنایی با تخت بیمارستانی نجفی و آخرین قیمت تخت بیمارستانی می توان انتخاب درستی نمود. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09123063398 یا 66973991 تماس حاصل نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید